Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - NoScopeDog

Pagina's: [1] 2
1
Ons kent ons / Re: Even voorstellen: Ome_Bert is er ook
« Gepost op: 25 februari 2021, 13:48:36 »
De Celerio's zijn inderdaad een stuk beter dan het C1-trio, dat heb ik ook ervaren. De i10 doet er nog een schepje bovenop.

Hey is er niemand thuis? Joehoe?  ;D

Nah, het is een beetje dood hier.

2
Het Suzuki café / Re: Zo zie je ze liever niet!!!
« Gepost op: 19 februari 2021, 11:07:26 »
Hoe krijg je dat voor elkaar zonder schade te rijden? Er is niets te zien aan de auto

3
Mooi ding, en leuke mods! :)

Werkt die mod voor de klapsleutel nog steeds? Ik las laatst dat de startonderbreker vast zat op de printplaat, en geen losse module meer was... kun jij daar iets over zeggen? Voelt die klapsleutel niet als matige kwaliteit plastic? Want dat heeft me nog tegengehouden om hem te kopen.


4
Suzuki Swift (2005-2010) / Re: Raamschakelaar swift sport 2008
« Gepost op: 1 februari 2021, 15:37:28 »
Dat is op de 2011+ versie nog steeds, dus ik denk niet dat je iets verkeerds doet :D

5
Suzuki Swift (2010-2017) / Climate control achteraf inbouwen
« Gepost op: 14 januari 2021, 10:04:48 »
Dit is een keer eerder gevraagd, maar er is nooit antwoord op gekomen, dus bij dezen nog een keer:

Is het mogelijk (zonder ál te veel moeite) om achteraf climate control in de Swift comfort in te bouwen? De climate control units staat genoeg te koop (uit sloopauto's enzo), dus het is niet echt een probleem om er aan te komen. Het lijkt alleen dat de bekabeling niet hetzelfde is, dus de vraag is of hier een verloopje voor bestaat en te vinden is...  De climate control heeft volgens mij alleen een temperatuursensor nodig om verder te functioneren.

Heeft iemand het toevallig al stiekem gedaan? :)

6
Hulp nodig? (Suzuki Swift 2010-2017) / Re: Aanschaf suzuki swift sport
« Gepost op: 14 januari 2021, 09:20:35 »
Er zijn niet echt veel bekende problemen bij de Swift.

De handbak is soms een beetje hakerig/stroef, meestal is het verversen van de bakolie genoeg om dit te verhelpen, volgens het onderhoudsschema moet dat sowieso om de paar jaar gebeuren, maar volgens mij gebeurt dat meestal niet. De sports schijnen ook soms last te kunnen hebben van 'Clutch judder', dat het koppelingspedaal trilt bij het schakelen, als het te erg is kan dat een teken zijn dat de koppeling vervangen moet worden.

Check bij het rijden even of je iets hoort rammelen, het interieur is best plastic en anders moet je na het kopen weer op zoek gaan naar de bron van de rammel. Sowieso beschadigt het plastic ook vrij snel, dus check voor krassen. Maar goed, dat is een kwestie van je ogen gebruiken.

Als je er eentje uit 2013 koopt zit je (volgens het onderhoudsschema dan hé, het is niet altijd nodig, het is afhankelijk van de staat) binnen een jaar op een wat duurdere beurt, het 8e jaar staat er namelijk wat meer op de planning: remmen reinigen voor en achter, bougies vervangen, versnellingsbakolie verversen en remvloeistof verversen. Dat is alsnog geen ramp, maar wel iets om in je achterhoofd te houden als je de Swift wilt blijven onderhouden bij de dealer.

7
Producten aangeboden of gezocht / Re: Orginele zwarte Suzuki sun velgen
« Gepost op: 14 januari 2021, 09:07:48 »
Mooie velgen zeg!

8
Het Suzuki café / Re: Hoeveel kilometers heeft jouw Suzuki gereden ?
« Gepost op: 3 november 2020, 13:38:49 »
Netjes.

Ik zit op de 120k, rijd normaal gesproken zo'n 12k per jaar, maar door het thuiswerken zo'n 5-6k denk ik.

9
Het Suzuki café / Re: Zo zie je ze liever niet!!!
« Gepost op: 3 november 2020, 13:35:05 »
Inderdaad zonde

10
Optische en technische aanpassingen / Re: LED knipperlicht
« Gepost op: 16 oktober 2020, 07:17:46 »
Bedankt voor je reactie, heb je ook een link naar jou gekochte lampjes op Ali?

Die heb ik ... alleen dat zijn niet degene die jij zoekt. Ik heb een DRL/Knipper combi besteld.

Dat zijn namelijk deze

Zit er in de Vitara ook de BAU15S fitting?

Als ik kijk naar goed verkochte lampjes met goede reviews en geen hyper flash kom ik deze tegen:

Deze, of deze

Maar er zijn er (natuurlijk) nog duizenden meer, ik storteer zelf het liefst op best verkochte artikelen i.c.m. (veel) positieve reviews.

11
Optische en technische aanpassingen / Re: LED knipperlicht
« Gepost op: 15 oktober 2020, 14:36:34 »
Op Ali vind je veel van dit soort lampjes met een weerstand. Vaak is dit wel een externe weerstand, dus die moet je even met een tiewrap vastzetten, maar buiten dat is het plug and play. Ik heb er gisteren 2 in mijn Swift gezet, en ze hyperflashen niet.

12
Ons kent ons / Re: Hallo allemaal
« Gepost op: 6 oktober 2020, 09:31:56 »
Mooi Vitara :) Welkom

13
Suzuki Swift (2010-2017) / Re: Draden interieurverlichting
« Gepost op: 28 september 2020, 18:18:54 »
Ooh ik dacht dat je verlichting bij de voeten bedoelde :-P Maar je hebt het in de lampen verwerkt!

Haha ja, die komen nog. Ik kreeg deze week de spullen daarvoor binnen, dus die ga ik binnenkort doen! Dit was het meeste werk, dus dit wilde ik eerst doen (goede keuze want het weer wordt steeds slechter).

14
Suzuki Swift (2010-2017) / Re: Draden interieurverlichting
« Gepost op: 28 september 2020, 09:51:20 »
Zoals beloofd;En in videovorm:

https://i.imgur.com/EppakGx.mp4


15
Suzuki Swift (2010-2017) / Re: Draden interieurverlichting
« Gepost op: 17 september 2020, 22:09:18 »
Mooi verhaal. Ik ben benieuwd naar je video of foto's. Waarom heb je ervoor gekozen om door het schutbord aan de voorkant te gaan? Ik dacht dat je het wilde aftappen van de kofferbak?
Trouwens, ik heb een Swift Sport uit 2011 en de doorgang naar de motorruimte zit in het midden, recht achter je bediening van de radio. Ik heb daar mijn voeding langs getrokken voor de versterker van de radio.

Ik denk dat ik liever gewoon lampjes heb. Moet je niet constant dat ding bedienen met die afstandsbediening? Daar heb ik niet zoveel zin in, en ik hoef ook geen kleuren.

Ik wilde buiten de auto verlichting hebben die ging branden als ik de auto van het slot zou halen, net zoals moderne auto’s doen. Zo kun je je auto makkelijk vinden in het donker en het staat super chique vind ik. Dus de DRL aan de voorkant zijn nu helemaal geen DRL maar puur verlichting voor tijdens unlocken van de auto. Aan de achterkant komt een rode strip, en dan is de buitenkant compleet.

Voor de binnenverlichting hoef je dat inderdaad niet te doen, maar de kabel in de dorpel tak ik weer af naar de led strips, Dus heb er nu weinig werk meer aan.

Die strips houden hun kleur vast inderdaad, maar soms resetten ze random, geen idee waarom. Als je gewoon witte wilt dan is het nog goedkoper en volgens mij liggen ze ook bij de action voor een euro of 8, die bestaat alleen uit een lange rol, dus als je gaat knippen moet je alsnog solderen op de strips. Als dat geen probleem is dan is dat een idee.

Pagina's: [1] 2