Steun ons!

**Type abonnement**

Shoutbox

 

swiftkevin

2022 Jan 24 19:23:14
Altijd!
 

Highco

2022 Jan 17 20:14:12
Eens! Is er animo voor een wintermeet in Nieuwegein?

kellyRob

2022 Jan 06 21:25:33
hello. topic for me thanks kelly
 
i found this web and i would to help you with evolution. i am from UAE ;D
 

Villa

2021 Oct 25 10:37:48
Weer eens tijd voor een meet... 🤔😄
 

Villa

2021 Aug 08 15:23:57
Ja inderdaad Rob, een thuiswedstrijd voor jou hahaha

Recente berichten

***Welkom***Wat leuk dat je ons hebt gevonden! Welkom bij de Suzuki Maniacs! Wij zijn een actieve Suzuki club voor jong en oud. Wat onze club zo leuk maakt? De gezelligheid! Bij onze club is iedereen welkom die Suzuki een warm hart toedraagt.

Sinds onze oprichting ruim 7 jaar geleden zijn we op vele evenementen aanwezig geweest zoals Automaxx, Battle of the Small, Cars4Charity, JapFest en meer. Daarnaast zijn er ieder jaar meerdere meetings exclusief voor Suzuki Maniacs leden zoals de sponsor meeting van Concept-S in Groningen en de Limburg meeting. Ook organiseren club leden regelmatig zelf mini meetings. Altijd met hetzelfde doel, genieten van elkaars Suzuki en vooral een gezellige dag te hebben samen.

Lid worden van de Suzuki Maniacs is gratis, het enige wat je daarvoor hoef te doen is je aan te melden op dit forum. Daarnaast is er de mogelijkheid om de club te steunen door middel van verschillende lidmaatschappen. Hierdoor kan de club haar rekeningen betalen voor zaken als hosting van de site en materiaal voor onze meetings. Lijkt het je leuk om ons te steunen? Kies dan voor een bronzen, zilveren of gouden Suzuki Maniacs abonnement. Dit kan via de PayPal button hier rechts bovenaan de pagina. Wij gebruiken dit geld voor de onkosten van onze club. Wie hopen je snel te zien bij een meeting van ons.


** Veel plezier namens het Suzuki Maniacs team; Concept-S, Highco, jeroentjuh, JR-Swift, KingOfPop1981 en Mr.Swift! **

Sponsoren63 gasten, 0 leden