Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - KingOfPop1981

Pagina's: [1] 2 3 ... 308
1
Heb jem geswiffert?

Ja, als ik zin heb swaffel ik die van jou morgen.  8)

2
Ik rij morgen totaal zo'n 500km dus wassen heeft voor mijn gevoel niet zoveel zin 😅

En zeker niet met het onbestendige weer van dit moment ☔

@Maarten
Je Suzuki ziet er weer toppie uit.
Maar hij staat ook lekkahh hoog en droog haha 👌

Heb het geluk dat hij thuis altijd lekker binnen staat.


@Maarten
Btw heb je nieuwe zwarte velgen ?

De laatste keer dat ik je Swift heb gezien, had ie zwarte wieldoppen...

Nee hoor. Dit zijn mijn vertrouwde Sparco's, Alleen toen jij hem zag stond hij op zijn winterbanden, smaller hoger en met doppen. Zomers rij ik altijd breder en lager met lichtmetaal.

3
Voor de poetsers onder ons.
Jullie kunnen voor de meeting terecht bij
Carwash roermond
Bredeweg 18 6042GG
Fijne hand wassstraat ;D ;D ;D

Die is gek.  :P ;D

Heb hem vandaag gepoetst. Dus hij is schoon. Morgen ben ik er te lui voor om alle vliegen er na 200 km vanaf te halen.  8)


4
De mail die iedereen inmiddels heeft ontvangen als het goed is.

Beste Maniac,

Morgen is het dan zover, de Suzuki Maniacs Limburg Meeting 2019. Je wordt om 11:00 uur verwacht op de Mozartstraat 101 te Roermond bij Roger en Miranda. Daar is er de mogelijk om bij te kletsen met de deelnemers die je al kent, en kennis te maken met nieuwe gezichten.

Rond de klok van 12:00 uur vangen we aan met de tourrit. Tijdens deze rit door Limburg zijn er genoeg tussenstops, o.a. bij de Max Verstappen winkel en een heerlijke ijssalon. Bij deze laatstgenoemde ijssalon kan overigens niet met pin worden betaald, dus heb je trek in een ijsje zorg dan voor wat contant geld.

Eigenlijk overbodig om te melden, maar we doen het toch even. Het is een tourrit, geen wedstrijd. Dus haal geen stunts uit. Iedereen wil zijn/haar auto graag heel houden. En hou bij aankomst rekening met de buren van Roger en Miranda, dus geen slippende banden en keiharde geluidsinstallaties.

Na afloop van de tourrit gaan we met zín allen lekker eten van het buffet bij restaurant Kam Ho.

Dan rest mij niets anders dan alle deelnemers alvast veel plezier te wensen, en tot morgen!

Met vriendelijke groet,

Maarten namens het Suzuki Maniacs team.

5
Is er al iets bekend wat betreft het adres waar we starten?
Als het goed is zouden we nog een mail ontvangen
van Maarten met locaties en tijden.

Als je nu je mail checkt moet hij erin zitten.  ;)

6
De e-mail met betalingsinfo is verstuurd naar alle deelnemers. Deze is verstuurd naar het e-mail adres wat in je forum account staat. Check eventueel je SPAM folder. Heb je hem dan alsnog niet, laat het me dan even weten.

7
Hello,

Gegevens waar te beginnen en betalen etc,hoe gaat dat in zijn werk?

Verstuurd vanaf mijn SM-A600FN met Tapatalk

Een paar dagen voor de meeting krijgen alle deelnemers een e-mail met daarin alle info.

8
Club mededelingen / Re: Suzuki Manics clublidmaatschap
« Gepost op: 22 mei 2019, 16:02:53 »
is die hele clubkas er nog en wordt er nog wat mee gedaan?

Van de clubkas zijn 2 tenten gekocht en is de verlenging van onze host voor het forum van betaald voor de komende 3 jaar (rekeningen zijn altijd op aanvraag in te zien). Dus er is zeker nog geld over.

9
Verzamelen is tussen 09:00 uur en 09:30 uur aan de Brederodestraat 170 te Zandvoort. Daar wordt uiterlijk om 09:30 gezamenlijk vertrokken richting het circuit. Je krijg op deze verzamelplaats ook je gratis autoticket van ons.

10
Omdat wij ons hebben ingeschreven als club hebben we een aantal voordelen wat betreffende de entree. Je entreeticket met korting. Gebruik hiervoor de code B4 bij de aanschaf van je entreeticket. Je kan maximaal 2 entreetickets met korting kopen. Dus voor jou en je bijrijder. Neem je meer mensen mee in je auto dan betalen die de normale prijs zonder korting. Dit word bij de ingang gecontroleerd.

Je autoticket is gratis in plaats van Ä8,-. Deze zal door de Suzuki Maniacs  verstrekt worden en hoef je dus niet uit te printen of apart aan te schaffen. Je hoeft dus naast je entreeticket GEEN los ticket voor je auto te kopen!

Wij staan als club op Paddock B. Daar bevindt zich de Mainstage met de spectaculaire Burn Out Madness, Rev Battle, Best of Show Battle en de Carlimbo.

Omdat we gezamenlijk het circuit op gaan richting onze plek op het clubpaddock zullen we ergens in Zandvoort verzamelen. Tijd en locatie zal in de week voor 5 mei bekend worden gemaakt.

11
Bedankt Maarten voor de informatie
en de mooie wijze woorden ;)

Voor de meeste overbodig gelukkig. Maar gezien de grote van de groep met ook veel nieuwelingen toch maar even erbij gezet. Is een mooie locatie en ik wil niet dat wij de oorzaak zijn die het voor de BOTS organisatie verpesten.

12
Geen swift  :'( maar kan wel een starlet lenen  :) is daar ook een plekje voor? ( ergens achteraf of zo   ???)

Als hij door de organisatie van BOTS binnen de toelatingseisen valt dan kan je altijd met de Maniacs mee.

13
Ben jij er niet maarten?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Nee, heb geen vrij gekregen en moet helaas werken. Neem komende week even contact met je op voor de stickers.

14
Beste Maniacs, morgen is het zover. Dan gaan we als club naar Battle of the Small 12 in Doorn. Hier even een paar info weetjes.

Gezien de grote hoeveelheid auto's waarmee wij gaan is het voor iedereen verzamelen om 09:00 uur bij de Total Oudenhorst aan de A12. Deze locatie is geschikt voor ons als grote groep. Vanuit daar gaan we gezamenlijk naar Zeist. Er is na overleg met de organisatie van BOTS weer toestemming gegeven om als club in zijn geheel eerder het terrein op te kunnen. Dit scheelt enorm in de opstopping op de toegangsweg er naartoe. Zorg dat je het entreegeld gepast hebt zodat het binnen laten soepel verloopt.

Suzuki Maniacs clublid Jeroen Boer zal jullie contactpersoon zijn tijdens deze meeting. Als hij wat van jullie vraagt hier dan graag gehoor aan geven.

Wij wensen jullie enorm veel plezier, en hou de naam van de club en Suzuki hoog. Dus met het gezamenlijk er naartoe rijden niet gaan racen maar netjes in de rij blijven rijden. En bij het terrein aangekomen langzaam rijden, geen luide muziek auto de auto, en uiteraard als je weg gaat geen rotzooi achter laten.

Maak er een mooie dag van!

15
Ah okť. Da's handig  :)

Btw. Zijn er nog Suzuki Maniacs stickers ?

Nog geen tijd gehad nieuwe voorraad te maken.

Pagina's: [1] 2 3 ... 308