Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - KingOfPop1981

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1


In 2014 hebben we op uitnodiging van club lid Roger de snelle (Roger en Miranda) een mini meeting gehouden in de omgeving van Maastricht. Dit werd in 2015 een officiële Suzuki Maniacs meeting. Toen op de warmste dag van het jaar. In 2016, 2017 en 2018 organiseerden Roger en Miranda wederom deze meeting. Toen omgedoopt tot "Suzuki Maniacs Limburg Meeting". En dit jaar komt daar een 2019 versie van.

De "Suzuki Maniacs Limburg Meeting 2019" zal worden gehouden op zaterdag 10 augustus 2019.

Het startpunt zal zijn om 11:00 uur te Roermond. Vanaf daar zal er een toerrit zijn door het mooie Limburgse land. Dit met een aantal stops voor eventueel een hapje en/of een drankje. En uiteraard wordt er ook weer gestopt bij de ijssalon (bekend van de vorige edities).

Na afloop van de toerrit zal er een buffet zijn waar iedereen lekker onbeperkt kan eten. Dit buffet zal deze editie ergens anders zijn. Voor het eerst gaan we naar Aziatisch restaurant Kam Ho in Heel om lekker te genieten van een lopend buffet.

Kosten per persoon: € 17,50.

Je kan je hier en/of via ons Facebook evenement aanmelden.


Wie gaan er mee?:
- Roger de snelle (+1, + kind)
- KingOfPop1981
- Daimy
- Swift7
- Swift6  (;D)
- marco007008
- Mitchswift77 +1
- Mogwai +1
- Ronnie
- Villa
- Renebestman18 +1
- Rico1974
- Jeroen + MF + Gaia
- Guido
- Erik Schuren
- BlueDevil1.2

2
Evenementen en meetings (2019) / Cars4Charity - De Meern - Zondag 7 juli 2019
« Gepost op: 5 februari 2019, 11:36:35 »
Beste Maniacs,

Op zondag 7 juli vind de meeting Cars4Charity V plaats in De Meern. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een automeeting voor het goede doel; namelijk de voedselbank. Door middel van deze meeting worden er lang houdbare artikelen ingezameld zoals ongekookte rijst, suiker, meel, olie, ingeblikte groenten etc. Ook mogen er donaties gedaan worden. Daar staat tegenover dat deelname gratis is. Op de dag zelf zijn er verschillende activiteiten zoals een Db contest.

Vorig jaar was de tweede keer dat de Maniacs deze meeting bezochten en dit heeft gezorgd voor een klein 300 producten. Dit jaar is het doel om een serieuze poging te doen om als club de meeste artikelen op te halen.

Het lijkt mij leuk om hier dit jaar met een grote groep Suzuki Maniacs naartoe te gaan. Een mooi excuus om bij elkaar te komen, en we laten ons van onze beste kant zien door ons in te zetten voor de minder bedeelden. Iedereen die meedoet is verplicht minimaal 1 houdbaar product mee te nemen, maar het zou mooi zijn als dat een stuk meer is! Dit kan al een pakje spaghetti zijn van €0,19. Het is aan te raden om ook op de werkplek aandacht te vragen voor deze meeting; de ervaring leert dat collega’s vaak maar al te graag bijdragen aan het goede doel. Daarnaast zorgt het ook voor een stukje positieve reclame voor het bedrijf. En dit vergroot uiteraard de kans op een clubprijs!

Nog even alles op een rijtje:

Wanneer:
Zondag 7 Juli 2018, 10:00 - 17:00

Locatie:
Autogrill De Meern
Meerndijk 59
3454HP, Utrecht

Prijs:
Toegang gratis, maar wel houdbare artikelen meenemen voor de voedselbank!

Verzamelen:
09:15 bij Mc Donalds
Ravenswade 1, 3439 LD
Nieuwegein

Je kan je hier en/of via ons Facebook evenement aanmelden.


Wie gaan er mee?
- JR Swift
- Swift7
- Swift6
- Villa

3
Ook dit jaar organiseerd Automaxx weer het JapFest evenement.

Dit jaar zal dit plaatsvinden op zondag 5 mei 2019 op het Circuit Park Zandvoort.

Deze dag zal bestaan uit een paddock bestaande uit zo'n 100 merkenclubs met in totaal zo ongeveer 1000 auto's. Er is een bedrijvenstraat waarin weer een aantal bedrijven hun performance en stylingproducten zullen aanbieden. Daarnaast zal er de nodige spektakel zijn op en rondom het circuit.

Omdat wij ons hebben ingeschreven als club hebben we een aantal voordelen wat betreffende de entree. Je entreeticket met korting. Gebruik hiervoor de code B4 bij de aanschaf van je entreeticket. Je kan maximaal 2 entreetickets met korting kopen. Dus voor jou en je bijrijder. Neem je meer mensen mee in je auto dan betalen die de normale prijs zonder korting. Dit word bij de ingang gecontroleerd.

Je autoticket is gratis in plaats van €8,-. Deze zal door de Suzuki Maniacs  verstrekt worden en hoef je dus niet uit te printen of apart aan te schaffen. Je hoeft dus naast je entreeticket GEEN los ticket voor je auto te kopen!

Wij staan als club op Paddock B. Daar bevindt zich de Mainstage met de spectaculaire Burn Out Madness, Rev Battle, Best of Show Battle en de Carlimbo.

Omdat we gezamenlijk het circuit op gaan richting onze plek op het clubpaddock zullen we ergens in Zandvoort verzamelen. Tijd en locatie zal in de week voor 5 mei bekend worden gemaakt.

Je kan je hier en/of via ons Facebook evenement aanmelden.


Wie gaan er mee?:
- KingOfPop1981
- Highco
- Sjaak +1
- Villa
- Swift7
- Vader Swift7
- Wubbel4

Facebook:
- Laurens + 2
- Dennis Suzuki
- Alex Kelderman
- Justin Bisschops +1
- Harly Van Bokhoven
- kayleigh +1
- Donna Ammerlaan
- Tim Hooghuis
- Guus Redegeld +1
- Maikel Kivits
- Nancy
- Martin de Ligt
- Weshley Ree +1
- Daniel van Kuijck +2
- Ellen van Limpt
- Douwe de Jong +1
- Maike Wijbenga +1
- Ashley Ritsma
- Bob Gamelkoorn
- Emma-Licia Havenaar
- Kevin Ouwejan
- Luke Nieuwenhuyzen

Verzamelen is tussen 09:00 uur en 09:30 uur aan de Brederodestraat 170 te Zandvoort. Daar wordt uiterlijk om 09:30 gezamenlijk vertrokken richting het circuit. Je krijg op deze verzamelplaats ook je gratis autoticket van ons.

4
Beste Suzuki Maniacs,

Inmiddels is wat ooit begon als minimeet in Nieuwegein; een vaste meeting geworden op de kalender van de Suzuki Maniacs. En ook deze keer starten we het meeting seizoen van de Suzuki Maniacs club hiermee.

De wintermeeting is een bescheiden meeting waar gezelligheid voorop staat. Geen show & shine, geen carlimbo, maar een parkeerplaats met Suzuki Maniacs en daarna samen een kopje koffie drinken op nabij gelegen locatie. De ideale manier om weer met bekenden bij te praten, en om nieuwe gezichten binnen de club welkom te heten.

Datum:
Zaterdag 2 maart om 14:00

Locatie:
Adres voor navigatie: Ravensewetering 1, Nieuwegein. Rijd 50 meter door en ga de eerste mogelijheid links de parkeerplaats op (Schuin tegenover Restaurant 'Down Under') zie onderstaande situatie schets.

Je kan je hier en/of via ons Facebook evenement aanmelden.

Wie gaan er mee?
- KingOfPop81
- Highco
- Tamara
- Villa
- Sjaak
- cabrio_rob
- Rico Negentienvierenzeventig
- Swift 7 +1
- Charly

Totaal: 10 auto's


5
Club mededelingen / Veranderingen binnen de structuur van de club.
« Gepost op: 1 maart 2018, 21:24:21 »
Zoals sommige inmiddels al hebben gezien zijn er wat veranderingen doorgevoerd binnen de club. Het Suzuki Maniacs team is uitgebreid met de club leden Highco, jeroentjuh en JR-Swift. Dit met ondergetekende, Concept-S en Mr.Swift!. Samen voeren wij overleg welke koers onze club vaart.

Tevens zijn er wat taken verdeeld. Eén daarvan is dat Highco mede Forumbeheerder is geworden. Ook is hij de contactpersoon voor de Suzuki Maniacs Wintermeeting 2018 en de Cars4Charity Part V meeting.

Wat ook is veranderd is dat er bij aanmeldingen geen ovb's meer op de lijsten worden gezet. Bij alle meetings waar wij als club naartoe zullen gaan zal een uiterlijke einddatum voor aanmeldingen bij komen te staan. Je dient dus zelf in de gaten te houden of je daadwerkelijk kan en mee wil gaan en dat je op tijd op die lijst staat.

6


In 2014 hebben we op uitnodiging van club lid Roger de snelle (Roger en Miranda) een mini meeting gehouden in de omgeving van Maastricht. Dit werd in 2015 een officiële Suzuki Maniacs meeting. Toen op de warmste dag van het jaar. In 2016 en 2017 organiseerden Roger en Miranda wederom deze meeting. Toen omgedoopt tot "Suzuki Maniacs Limburg Meeting". En dit jaar komt daar een 2018 versie van.

De "Suzuki Maniacs Limburg Meeting 2018" zal worden gehouden op zaterdag 18 augustus 2018.

Het startpunt zal zijn om 11:00 uur te Roermond. Vanaf daar zal er een toerrit zijn door het mooie Limburgse land. Dit met een aantal stops voor eventueel een hapje en/of een drankje. En uiteraard wordt er ook weer gestopt bij de ijssalon (bekend van de vorige edities).

Na afloop van de toerrit zal er een buffet zijn waar iedeereen lekker onbeperkt kan eten.

Kosten per persoon (exclusief drankjes): € 17,50.

Je kan je hier en/of via ons Facebook evenement aanmelden.


Wie gaan er mee?:
- Altodriver (+1)
- Eric Schuren
- Gustho
- KingOfPop1981
- Marco007008
- Mogwai
- Roger de snelle (+1, + kind)
- Ronnie
- Sjaak
- sswift (+1)
- Swift7 (+1)
- SmileyMF (+1, + kind)
- thom23april (+1)

7
Evenementen en meetings (2018) / Cars4Charity - De Meern - Zondag 8 juli 2018
« Gepost op: 25 februari 2018, 14:32:31 »


Beste Maniacs,

Op zondag 8 juli vind de meeting Cars4Charity V plaats in De Meern. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een automeeting voor het goede doel; namelijk de voedselbank. Door middel van deze meeting worden er lang houdbare artikelen ingezameld zoals ongekookte rijst, suiker, meel, olie, ingeblikte groenten etc. Ook mogen er donaties gedaan worden. Daar staat tegenover dat deelname gratis is. Op de dag zelf zijn er verschillende activiteiten zoals een Db contest.

Vorig jaar was de eerste keer dat de Maniacs deze meeting bezochten en dit heeft gezorgd voor een klein 300 producten. Dit jaar is het doel om een serieuze poging te doen om als club de meeste artikelen op te halen.

Het lijkt mij leuk om hier dit jaar met een grote groep Suzuki Maniacs naartoe te gaan. Een mooi excuus om bij elkaar te komen, en we laten ons van onze beste kant zien door ons in te zetten voor de minder bedeelden. Iedereen die meedoet is verplicht minimaal 1 houdbaar product mee te nemen, maar het zou mooi zijn als dat een stuk meer is! Dit kan al een pakje spaghetti zijn van €0,19. Het is aan te raden om ook op de werkplek aandacht te vragen voor deze meeting; de ervaring leert dat collega’s vaak maar al te graag bijdragen aan het goede doel. Daarnaast zorgt het ook voor een stukje positieve reclame voor het bedrijf. En dit vergroot uiteraard de kans op een clubprijs!

Nog even alles op een rijtje:

Wanneer:
8 Juli 2018, 10:00 - 17:00

Locatie:
Autogrill De Meern
Meerndijk 59
3454HP, Utrecht

Prijs:
Toegang gratis, maar wel houdbare artikelen meenemen voor de voedselbank!

Verzamelen:
09:15 bij Mc Donalds
Ravenswade 1, 3439 LD
Nieuwegein

Je kan je hier en/of via ons Facebook evenement aanmelden.


Wie gaan er mee?
- Highco
- KingOfPop1981 (hopelijk later i.v.m. werk)
- Swift7
- Swift7 Senior  8)
- JR-Swift
- Tamara-99 +1
- Charly
- MitchSwift77
- Daimy
- Arne de Snoo (FB)
- Harly van Bokhoven (FB)
- Claudia Conradi (FB)

8
Concept-SMeeting/BBQ 2018


Op zaterdag 16 juni 2018 is het dan weer zo ver, de jaarlijkse sponsor meeting van Concept-S. We worden tussen 12:00 uur en 13:00 uur verwacht bij het bedrijfspand van Concept-S waar Annet, Johan en Luuk ons verwelkomen.

In de middag is er de mogelijk om een kijkje in de keuken te nemen bij de mooie spulletjes uit de shop van Concept-S en bij Automontage DeLuuks. Wie weet kom je nog een mooie upgrade tegen voor je Suzuki. Gezien de drukte voorgaande jaren bij de montages ter plekke is er besloten dit jaar geen montages te doen op deze dag.

Aan het einde van de middag/begin van de avond kunnen wij met z'n allen genieten van een overheerlijke BBQ.

Voor de avond is er nog geen invulling. Ideeën hiervoor zijn altijd welkom. Ervaring leert dat de meesten het prettig vinden om lekker uit te buiken na de BBQ en gezellig met elkaar te kletsen. Dit vaak tot in de late uurtjes.

De kosten voor deze dag worden binnenkort bekend gemaakt. Dit bedrag is bedoeld voor de extra hapjes en drankjes. De BBQ wordt gesponsord door Concept-S. In de weken ervoor volgt info hoe dit bedrag te voldoen.

Omdat de meesten van ons onder Zwolle vandaan komen is het de bedoeling om vanaf wegrestaurant De Lichtmis gezamenlijk richting Zuidbroek te rijden. De leden die boven Zwolle wonen kunnen uiteraard rechtstreeks richting Zuidbroek rijden.
Overige routes en aansluitpunten worden in de weken voor de meeting bekend gemaakt.

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Je bent van harte welkom! Schrijf je dan even in via dit topic en/of via het Facebook event van Suzuki Maniacs.


** Inschrijven t/m zondag 10 juni 2018. **

Dan hebben Annet, Johan en Luuk daarna de tijd om alles te regelen.

Hieronder volgt de praktische info even op een rijtje gezet.

Datum: Zaterdag 16 juni 2018.
Locatie bedrijfspand Concept-S: Hanzeweg 9C, 9636 HS, Zuidbroek.
Aanwezig bedrijfspand Concept-S: Tussen 12:00 uur en 13:00 uur.
Locatie meetingpoint wegrestaurant De Lichtmis: Hermelenweg 190, 8028 PL, Zwolle.
Aanwezig meetingpoint wegrestaurant de Lichtmis: 11:00 uur.
Kosten: € 15,- pp

Wie gaan er mee?
- Concept-A
- Concept-S
- KingOfPop1981
- Mr.Swift!
- HighTower88
- Ad
- cabrio-rob
- Swift7
- Jeroentjuh
- Dennis Stel
- Mogwai
- GreyMito
- SmileyMF
- MitchSwift77
- Swift Johan
- Highco

>> Stuur een mailbericht naar [email protected] en in de komende dagen wordt meer informatie gestuurd per mail. Ook als je vragen hebt over de meeting dan graag naar bovenstaand e-mail adres (aub niet via Messenger of WhatsApp) <<

9
Ook dit jaar organiseerd Automaxx weer het JapFest evenement.

Dit jaar zal dit plaatsvinden op zondag 6 mei 2018 op het Circuit Park Zandvoort.

Deze dag zal bestaan uit een paddock bestaande uit zo'n 100 merkenclubs met in totaal zo ongeveer 1000 auto's. Er is een bedrijvenstraat waarin weer een aantal bedrijven hun performance en stylingproducten zullen aanbieden. Daarnaast zal er de nodige spektakel zijn op en rondom het circuit.

Omdat wij ons hebben ingeschreven als club hebben we een aantal voordelen wat betreffende de entree. Je entreeticket met korting.
Je autoticket gratis in plaats van €8,- (Deze zal door ons verstrekt worden en hoef je dus niet uit te printen of apart aan te schaffen).

Je kan je hier en/of via ons Facebook evenement aanmelden.


Wie gaan er mee?:
- Hightower88
- Swift7
- Jorius18
- Altodriver
- Bjorn25
- wubbel4
- Sjaak
- Patrickv93

De club kortingscode die je kan gebruiken als je gaat is B20. Je kaart kost dan € 14,00 i.p.v. € 20,00 aan de kassa op de dag zelf. Je kan maximaal 2 kaarten kopen met club korting. De club autoticket voor op het club paddock hoef je niet aan te schaffen. Deze krijg je van ons bij het verzamelen in Zandvoort.

Locatie en tijd waar te verzamelen volgt nog.

10
Op zondag 22 april 2018 is het weer zover. Een meeting waar veel leden altijd graag naar uitkijken: Battle of the Small 11.

Wij als club zullen voor het zesde opeenvolgende jaar aanwezig zijn. Wij voelen ons als club ook erg verbonden met BOTS. Ook wij zijn klein begonnen. Het eerste jaar waren we één van de kleinste clubs aanwezig, maar de laatste drie edities waren wij met grote afstand de allergrootste. Ook deze keer hopen wij met veel Maniacs aanwezig te zijn.

Deze meeting wordt wederom gehouden bij het mooie Landgoed Beukenrode te Doorn met het Jachthuis als middelpunt. Als club zullen wij weer diverse routes vanuit Nederland (en buitenland) gaan verzorgen zodat we uiteindelijk met z'n allen op een centraal punt aankomen om samen het terrein op te rijden. Eénmaal op het evenement aangekomen is het mooi moment om metoude bekende bij te praten en nieuwe leden te leren kennen. Ook is het leuk om even bij andere autoclubs te gaan kijken.

Op het terrein is alles aanwezig. Denk daarbij aan toiletvoorzieningen en de mogelijkheid tot het kopen van eten/drinken.
Ook zullen er weer diverse prijzen te winnen zijn betreffende de auto's.

De volgende Suzuki zijn toegelaten op het evenement. Dit is bepaald door de organisatie en hebben wij als het club geen invloed op. Alto, Cappuccino, Swift, Ignis Sport.
Kom je met een andere auto dan een Suzuki en wil je met ons Maniacs mee? Geen probleem, neem dan even contact met ons op of je auto is toegestaan volgens de organisatie.

De entree kosten bedragen € 10,00 per auto. Meerdere personen zijn gratis.

Je kan je hier en/of via ons Facebook evenement aanmelden.


---

Samen rijden
Omdat er Suzuki fanaten uit het hele land op deze meeting afkomen zijn er verschillende verzamelpunten bepaald vanwaar mensen samen verder kunnen rijden naar de eindbestemming. Onderstaande link toont welke verzamelpunten er zijn, en toelaat we vertrekken van elk punt. Meld je nu aan!
https://www.suzukimaniacs.nl/index.php?topic=2092.0

Wie gaan er mee?
- Bluedevil1.2
- cabrio_rob
- dracenta
- Richard Pereboom
- loklarissa
- Highco
- jeroentjuh
- jr-swift
- KingOfPop1981
- miko
- swift16vrules
- witte yp6
- Swift7
- cabrio93
- kexx
- HighTower88
- Dennis Stel
- Pickachuzuki
- Silverswift
- Michel Rijers (FB)
- Johan Koudijs (FB)
- Harly van Bokhoven (FB)
- Pascal Corpier (FB)
- Jordi Corpier (FB)
- Arne de Snoo (FB)
- Thorsten Stracke (FB)
- Bart Blomberg (FB)
- Wesley Sintjago (FB)
- Patrick Pollet (FB)
- maikel.deboer
- remco (via jeroentjuh)
- alex (via jeroentjuh)
- kaylight (via jeroentjuh)
- DJLP
- randy (via jeroentjuh)
- ricaro (via jeroentjuh)
- Franky (SCN)
- DennisJoy (SCN)
- Loontje (SCN)
- Kornfed (SCN)
- Skaapie
- Tank
- Mella1979
- Björn van Arkel
- Charly
- Ricardo T
- Evilmonkey1

11
Beste Suzuki Maniacs,

Inmiddels is wat ooit begon als minimeet in Nieuwegein; een vaste meeting geworden op de kalender van de Suzuki Maniacs. Ook dit jaar starten we het meeting seizoen in Nieuwegein. Omdat het de afgelopen 2x in februari dramatisch weer was hebben we besloten de meeting iets later te houden om de kans op een verkoudheid te verkleinen ;)

De wintermeeting is een bescheiden meeting waar gezelligheid voorop staat. Geen show & shine, geen carlimbo, maar een parkeerplaats met Suzuki Maniacs en daarna samen een kopje koffie drinken op nabij gelegen locatie. De ideale manier om weer met bekenden bij te praten, en om nieuwe gezichten binnen de club welkom te heten.

Datum:
Zaterdag 31 maart om 14:00

Locatie:
Adres voor navigatie: Ravensewetering 1, Nieuwegein. Rijd 50 meter door en ga de eerste mogelijheid links de parkeerplaats op (Schuin tegenover Restaurant 'Down Under') zie onderstaande situatie schets.

Je kan je hier en/of via ons Facebook evenement aanmelden.

Wie gaan er mee?
- KingOfPop81
- Highco
- Tamara-99
- Roger de Snelle
- Swift7
- Charly
- Matt Morrison (FB)
- Gustho
- Mogwai
- Harly (FB)
- BlueDevil1.2
- Nancy Houweling (FB)
- Arne de Snoo (FB)
- Rutger97
- Muis


12
Vanaf heden is het mogelijk om je Suzuki te laten chiptunen bij BR-Performance met clubkorting. Dit is mogelijk voor diverse Suzuki's.

De korting bedraagt 10% en is beschikbaar voor betalende Suzuki Maniacs clubleden. Je moet hiervoor dus een Bronzen, Zilveren, Gouden of Platina clublidmaatschap hebben. Mocht jij hier gebruik van willen maken, dan kan je bij jeroentjuh of ondergetekende de kortingscode opvragen.

13
Suzuki Maniacs Polder Meeting 2017
Locatie: Landgoed De Wielewaal te Zeewolde.
Datum: Zaterdag 23 september 2017.
Tijd: 12:30 uur t/m 20/22:00 uur.
Kosten: € 19,50 per persoon.Het heeft wat moeite gekost, maar ook dit jaar zal de Suzuki Maniacs Polder Meeting weer worden gehouden. Aangezien we er niet meer uitkwamen met de nieuwe eigenaren van onze vorige locatie die belachelijke eisen stelden voor ook nog eens veel meer geld zijn we druk op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. Maar het is gelukt. Pascal en ik zijn uiteindelijk terechtgekomen bij Landgoed De Wielewaal die eens heel graag wil verwelkomen. De meeting zal gehouden worden op zaterdag 23 september 2017.

Op deze nieuwe locatie hebben wij de beschikking over een groot gras en verhard terrein. Deze is alleen voor ons gereserveerd op deze dag. Op een enkele minuut loopafstand is een toiletgebouw tot onze beschikking. Stroom wordt verzorgd door de beheerder. Voor eventueel wat regen zullen we voor het eerst gebruik maken van onze eigen club-partytent. Iedereen wordt wel verzocht zelf iets van een campingstoel mee te nemen om te zitten aangezien er geen mogelijkheden voor ons zijn om dat te huren.

Tijdens deze meeting zal ook de "Suzuki Maniacs van het jaar!' weer worden uitgereikt.

Ook zal er eind van de middag begin avond weer lekker eten aanwezig zijn. Niet meer in de vorm van een BBQ. Wat het wel is blijft nog even een verrassing.

Ondanks alle tegenvallers en de nieuwe locatie hoeven we het entree geld niet te verhogen. Dit blijft net als de laatste 2 jaar € 19,50 per persoon. Kinderen tot 6 jaar mogen gratis mee. Kinderen vanaf 6 jaar daarvoor is de entree € 5,00.

Jij kan je aanmelden t/m vrijdag 15 september 2017. Dit geeft ons en de camping de tijd om alles daarna goed te regelen. Na het sluiten van de inschrijvingen krijgen alle deelnemers een e-mail met daarin alle informatie betreffende deze meeting en hoe je de betaling kan doen. Er moet in de week vooraf dan betaald worden zodat wij aan onze betalingsverplichtingen bij het landgoed en voor het eten kunnen voldoen.

Aangezien het de bedoeling is dat we gezamenlijk het terrein op komen i.v.m. het passeren van 1 slagboom hebben we op een paar minuten afstand een meeting point. Dit is het parkeerterrein langs de Slingerweg/Erkemederweg N704 (Zeewolde) onder de brug (net als voorgaande jaren). Ter verduidelijking hieronder een filmpje hoe je daar komt. Dit wijst zich ter plekke vanzelf. Uiterlijk om 12:30 uur vertrekken we vanaf daar naar de meeting locatie.


http://www.youtube.com/watch?v=MV1CtLjafCA

Voor drinken en eventuele versnaperingen voor tussendoor dien je zelf te zorgen. Misschien leuk dit op de Amerikaanse manier te doen door allemaal wat dingen mee te nemen? Koffie en thee worden vanuit de club verzorgd.

Je kan je inschrijven voor de Suzuki Maniacs Polder Meeting 2017 door een berichtje achter te laten in dit topic.


Deelnemers & ovb:
- Concept-S & Concept-A
- cabrio_rob
- Gustho (later)
- Highco
- jeroentjuh +1
- Jordi Corpier (FB)
- KingOfPop1981
- michael1986
- Mogwai
- Mr.Swift!
- Pascal Corpier (FB)
- Silverswift
- Swift7 (3 personen, 3 auto's)
- Swift_Sport_pascal (2 personen)
- Unmortal
- Wesley Sintjago (FB)
- White Sport

Leden die hebben betaald voor een Platina clublidmaatschap hebben dit jaar gratis entree voor deze meeting. Ben je nog geen betaald club lid en wil je dat worden om de club te steunen? Dan staat alles info over de betaalde lidmaatschappen in onderstaand topic.

http://www.suzukimaniacs.nl/index.php?topic=1838.0

14
Forum mededelingen / Forum storingen
« Gepost op: 30 juni 2017, 01:47:36 »
De afgelopen weken hebben wij diverse malen last gehad van grote storingen wat betreft de forum software. Dit met een dieptepunt sinds de laatste update. Inmiddels draait het forum weer stabiel. Wat hierbij is gesneuveld zijn de profielfoto's/avatars van veel leden. Deze zijn onherstelbaar beschadigd en als dit vanuit de back-up geprobeerd wordt te herstellen komen er andere problemen voor in de plaats. Helaas, maar niets aan te doen. Het is wel mogelijk inmiddels weer een nieuwe profielfoto te uploaden via je eigen account.

15
Club mededelingen / Suzuki Manics clublidmaatschap
« Gepost op: 30 juni 2017, 01:19:57 »
Onze mooie Suzuki Maniacs club bestaat alweer iets meer dan 5 jaar. In deze 5 jaar zijn we van piepklein naar toch wel redelijk groot gegroeid. Hebben we ontzettend leuke meetings met elkaar gedeeld, heel wat sleutel en poets middagjes gehad. En zijn er diverse vriendschappen ontstaan.

In deze jaren zijn er veel onkosten geweest die wij als oprichters met een paar donateurs zelf hebben bekostigd. Denk hierbij aan de kosten van dit forum met de domeinnamen, Polder Meeting, Concept-S meeting waar ondanks een bijdrage altijd wel geld bij moet vanuit de organisatie. Tevens zijn er diverse ideeën (ook vanuit de leden), alleen kunnen wij deze niet realiseren gezien de kosten die daaraan verbonden zijn. Denk hierbij aan partytenten, clubvlaggen, clubkleding, BBQ's etcetera.

De club blijft gratis voor alle leden, en alle leden houden ook toegang tot alles. Maar we bieden vanaf nu wel een clublidmaatschap aan. Het is dus op vrijwillige basis voor de leden die de club een stap verder willen helpen. Wij willen dit zo transparant mogelijk doen zodat iedereen kan zien wat er met het geld gedaan wordt. Onderaan dit bericht komt in volgorde van wat wij het eerst willen realiseren een lijst te staan met de geschatte prijzen daarbij. Tevens komt er een lijst met de betaalde leden. Op het moment dat het eerste bedrag van de lijst wordt gehaald dan schaffen wij deze ook gelijk aan. Zo ziet iedereen wat er met het geld gebeurd.

We bieden 4 clublidmaatschappen aan:


Brons: € 12,50.
Zilver: € 25,00.
Goud: € 50,00.
Platina: € Alles boven de 50,00. Tevens gratis entree voor de Polder Meeting (1e jaar).


Het lidmaatschap is éénmalig. Dus betaal je als voorbeeld € 12,50 dan blijft dit alle jaren dat je lid blijft geldig. Je kan uiteraard ook upgraden door bij te betalen.

De komende tijd wordt er ook aan gewerkt dat aan je profiel hier op het forum te zien is of je eventueel betalend lid bent.

Je kan je aanmelden voor een clublidmaatschap door gebruik te maken van de PayPal clublidmaatschap "Betaal nu" knoppen op de voorpagina of via een bericht in dit topic. Je krijgt dan een e-mail met daarin alle gegevens.


Wensenlijst club:
- 1 grote of 2 kleinere partytenten: € 375,00.
- Clubvlaggen: € 300,00.
- Clubkleding: € 250,00.
- 2 BBQ's: € 300,00.


Clublidmaatschap leden:
---------------------------
Brons:
- Charly
- Sjabba
- Unmortal
-


Zilver:
- cabrio-rob
- JR-Swift
- miko
- Witte YP6
- Henry
-

Goud:
-
-
-
-

Platina:
- Concept-A
- Concept-S
- Highco
- HighTower88
- jeroentjuh
- KingOfPop1981
- Mogwai
- Mr.Swift!
- Swift7
- Swift7 (vader)

Totaal kas clublidmaatschap: € 880,50.

Pagina's: [1] 2 3 ... 10