Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - KingOfPop1981

Pagina's: [1] 2 3 ... 307
1
Bedankt Maarten voor de informatie
en de mooie wijze woorden ;)

Voor de meeste overbodig gelukkig. Maar gezien de grote van de groep met ook veel nieuwelingen toch maar even erbij gezet. Is een mooie locatie en ik wil niet dat wij de oorzaak zijn die het voor de BOTS organisatie verpesten.

2
Geen swift  :'( maar kan wel een starlet lenen  :) is daar ook een plekje voor? ( ergens achteraf of zo   ???)

Als hij door de organisatie van BOTS binnen de toelatingseisen valt dan kan je altijd met de Maniacs mee.

3
Ben jij er niet maarten?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Nee, heb geen vrij gekregen en moet helaas werken. Neem komende week even contact met je op voor de stickers.

4
Beste Maniacs, morgen is het zover. Dan gaan we als club naar Battle of the Small 12 in Doorn. Hier even een paar info weetjes.

Gezien de grote hoeveelheid auto's waarmee wij gaan is het voor iedereen verzamelen om 09:00 uur bij de Total Oudenhorst aan de A12. Deze locatie is geschikt voor ons als grote groep. Vanuit daar gaan we gezamenlijk naar Zeist. Er is na overleg met de organisatie van BOTS weer toestemming gegeven om als club in zijn geheel eerder het terrein op te kunnen. Dit scheelt enorm in de opstopping op de toegangsweg er naartoe. Zorg dat je het entreegeld gepast hebt zodat het binnen laten soepel verloopt.

Suzuki Maniacs clublid Jeroen Boer zal jullie contactpersoon zijn tijdens deze meeting. Als hij wat van jullie vraagt hier dan graag gehoor aan geven.

Wij wensen jullie enorm veel plezier, en hou de naam van de club en Suzuki hoog. Dus met het gezamenlijk er naartoe rijden niet gaan racen maar netjes in de rij blijven rijden. En bij het terrein aangekomen langzaam rijden, geen luide muziek auto de auto, en uiteraard als je weg gaat geen rotzooi achter laten.

Maak er een mooie dag van!

5
Ah oké. Da's handig  :)

Btw. Zijn er nog Suzuki Maniacs stickers ?

Nog geen tijd gehad nieuwe voorraad te maken.

6


In 2014 hebben we op uitnodiging van club lid Roger de snelle (Roger en Miranda) een mini meeting gehouden in de omgeving van Maastricht. Dit werd in 2015 een officiële Suzuki Maniacs meeting. Toen op de warmste dag van het jaar. In 2016, 2017 en 2018 organiseerden Roger en Miranda wederom deze meeting. Toen omgedoopt tot "Suzuki Maniacs Limburg Meeting". En dit jaar komt daar een 2019 versie van.

De "Suzuki Maniacs Limburg Meeting 2019" zal worden gehouden op zaterdag 10 augustus 2019.

Het startpunt zal zijn om 11:00 uur te Roermond. Vanaf daar zal er een toerrit zijn door het mooie Limburgse land. Dit met een aantal stops voor eventueel een hapje en/of een drankje. En uiteraard wordt er ook weer gestopt bij de ijssalon (bekend van de vorige edities).

Na afloop van de toerrit zal er een buffet zijn waar iedereen lekker onbeperkt kan eten. Dit buffet zal deze editie ergens anders zijn. Voor het eerst gaan we naar Aziatisch restaurantt Kam Ho in Heel om lekker te genieten van een lopend buffet.

Kosten per persoon: € 17,50.

Je kan je hier en/of via ons Facebook evenement aanmelden.


Wie gaan er mee?:
- Roger de snelle (+1, + kind)
- KingOfPop1981
- Daimy
- Swift7
- Swift6  (;D)
- marco007008

7
Evenementen en meetings (2019) / Cars4Charity - De Meern - Zondag 7 juli 2018
« Gepost op: 5 februari 2019, 11:36:35 »
Beste Maniacs,

Op zondag 7 juli vind de meeting Cars4Charity V plaats in De Meern. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een automeeting voor het goede doel; namelijk de voedselbank. Door middel van deze meeting worden er lang houdbare artikelen ingezameld zoals ongekookte rijst, suiker, meel, olie, ingeblikte groenten etc. Ook mogen er donaties gedaan worden. Daar staat tegenover dat deelname gratis is. Op de dag zelf zijn er verschillende activiteiten zoals een Db contest.

Vorig jaar was de tweede keer dat de Maniacs deze meeting bezochten en dit heeft gezorgd voor een klein 300 producten. Dit jaar is het doel om een serieuze poging te doen om als club de meeste artikelen op te halen.

Het lijkt mij leuk om hier dit jaar met een grote groep Suzuki Maniacs naartoe te gaan. Een mooi excuus om bij elkaar te komen, en we laten ons van onze beste kant zien door ons in te zetten voor de minder bedeelden. Iedereen die meedoet is verplicht minimaal 1 houdbaar product mee te nemen, maar het zou mooi zijn als dat een stuk meer is! Dit kan al een pakje spaghetti zijn van €0,19. Het is aan te raden om ook op de werkplek aandacht te vragen voor deze meeting; de ervaring leert dat collega’s vaak maar al te graag bijdragen aan het goede doel. Daarnaast zorgt het ook voor een stukje positieve reclame voor het bedrijf. En dit vergroot uiteraard de kans op een clubprijs!

Nog even alles op een rijtje:

Wanneer:
Zondag 7 Juli 2018, 10:00 - 17:00

Locatie:
Autogrill De Meern
Meerndijk 59
3454HP, Utrecht

Prijs:
Toegang gratis, maar wel houdbare artikelen meenemen voor de voedselbank!

Verzamelen:
09:15 bij Mc Donalds
Ravenswade 1, 3439 LD
Nieuwegein

Je kan je hier en/of via ons Facebook evenement aanmelden.


Wie gaan er mee?
- Highco
- KingOfPop1981
- Jeroentjuh
- JR Swift
- Swift7
- Swift6

8
Ook dit jaar organiseerd Automaxx weer het JapFest evenement.

Dit jaar zal dit plaatsvinden op zondag 5 mei 2019 op het Circuit Park Zandvoort.

Deze dag zal bestaan uit een paddock bestaande uit zo'n 100 merkenclubs met in totaal zo ongeveer 1000 auto's. Er is een bedrijvenstraat waarin weer een aantal bedrijven hun performance en stylingproducten zullen aanbieden. Daarnaast zal er de nodige spektakel zijn op en rondom het circuit.

Omdat wij ons hebben ingeschreven als club hebben we een aantal voordelen wat betreffende de entree. Je entreeticket met korting.
Je autoticket gratis in plaats van €8,- (Deze zal door ons verstrekt worden en hoef je dus niet uit te printen of apart aan te schaffen).

Je kan je hier en/of via ons Facebook evenement aanmelden.


Wie gaan er mee?:
- KingOfPop1981
- Highco
- Swift7
- Swift6
- Sjaak +1
- Villa

De club kortingscode wordt hier weergegeven zodra wij deze hebben ontvangen van de organisatie. Je kan maximaal 2 kaarten kopen met club korting. De club autoticket voor op het club paddock hoef je niet aan te schaffen. Deze krijg je van ons bij het verzamelen in Zandvoort.

Locatie en tijd waar te verzamelen volgt nog.

9
Beste Suzuki Maniacs,

Inmiddels is wat ooit begon als minimeet in Nieuwegein; een vaste meeting geworden op de kalender van de Suzuki Maniacs. En ook deze keer starten we het meeting seizoen van de Suzuki Maniacs club hiermee.

De wintermeeting is een bescheiden meeting waar gezelligheid voorop staat. Geen show & shine, geen carlimbo, maar een parkeerplaats met Suzuki Maniacs en daarna samen een kopje koffie drinken op nabij gelegen locatie. De ideale manier om weer met bekenden bij te praten, en om nieuwe gezichten binnen de club welkom te heten.

Datum:
Zaterdag 2 maart om 14:00

Locatie:
Adres voor navigatie: Ravensewetering 1, Nieuwegein. Rijd 50 meter door en ga de eerste mogelijheid links de parkeerplaats op (Schuin tegenover Restaurant 'Down Under') zie onderstaande situatie schets.

Je kan je hier en/of via ons Facebook evenement aanmelden.

Wie gaan er mee?
- KingOfPop81
- Highco
- Tamara
- Villa
- Sjaak
- cabrio_rob
- Rico Negentienvierenzeventig
- Swift 7 +1
- Charly

Totaal: 10 auto's


10
Club mededelingen / Re: Suzuki Manics clublidmaatschap
« Gepost op: 4 december 2018, 18:54:19 »
Wederom een nieuw lid welke het niet erg vindt om bij te dragen. Silver it is.

Super, heb je erbij gezet. En welkom bij de Suzuki Maniacs club.

11
Evenementen en meetings / Re: Swift meeting NL
« Gepost op: 27 november 2018, 06:01:47 »
Mooi eigen initiatief. Ben erg benieuwd!

12
Suzuki Swift (2010-2017) / Re: Xenon verlichting in Swift van 2016
« Gepost op: 20 oktober 2018, 14:03:03 »
Je kan je verlichting gewoon vervangen voor xenon. Heb dit zelf net als veel leden al jaren. Andere optie tegenwoordig is ook LED.

13
Beste Maniacs,

Morgen is het dan zover, de “Suzuki Maniacs Limburg Meeting 2018”! We worden verwacht om 11:00 uur bij Roger en Miranda aan de Mozartstraat 101, 6044 RH te Roermond. Koffie, thee en fris is daar verzorgd. Er kan dan even lekker worden bijgekletst met oude bekende, of kennis worden gemaakt met leden die er voor het eerst bij zijn.

Rond de klok van 12:00 uur -12:30 uur starten we met de tourrit. Onderweg stoppen we o.a. bij Ijssalon Giovanni (met het lekkerste ijs uit de regio) en bij de Max Verstappen Shop.

Tussen 17:00 uur en 18:00 uur zullen we arriveren bij Eetcafé De Eyk waar een heerlijk buffet voor ons klaar staat. Drankjes zijn op eigen kosten en dienen contant te worden afgerekend.

Het weer ziet er uitstekend uit, droog en niet te warm. Dus alles is aanwezig voor een geslaagde dag. Dan rest mij niets anders dan iedereen alvast een veilige heenreis te wensen en tot morgen!

Namens het Suzuki Maniacs team,

Maarten.

14
Ja krijg ik er geen, dan weet ik niet wat het programma is  ;D ;D ;D

Hier stond alleen de betaling info in. Jou programma met tijd mail ik einde van de week naar alle deelnemers.

Pagina's: [1] 2 3 ... 307